Kako dobiti V Bucks besplatno – Paypal metoda

Kako dobiti V Bucks besplatno? V Bucks predstavlja valutu u najpopularnijoj igri na svijetu. Igra je doživjela vrhunac u 2018. Kada je imala više od 200 milijuna aktivnih igrača. Da, dobro ste pročitali. Više od 200 milijuna aktivnih igrača. Čak je i medijska platforma Netflix rekla da smatraju Fornite najvećom internetskom poslasticom (odabrali su ih preko HBO TV-a).

Puno psihologa pokušalo je objasniti što je tako posebno u ovoj igri. Oni savjetuju roditeljima kako reagirati na svoju djecu kada je Fornite pored. Puno ime Fornite je Fornite Battle Royale i predstavlja internetsku igru ​​u kojoj sudjeluje 100 igrača. Igrači skaču iz letećeg autobusa i slijeću na otok gdje se odvija ova igra. Cilj igre je preživjeti. Posljednja osoba koja preživi pobijedi u igri.

Otok je prepun zgrada, puteva, četvrti koje su pune resursa poput drveta, cigle ili metala, oružja i štitova koji se mogu koristiti u igri. Jedna igra traje oko 20 minuta, ali ako vas ubije, igra je gotova za vas.

Kako dobiti V Bucks besplatno
Kako dobiti V Bucks besplatno

Resursi vam daju mogućnost stvaranja različitih struktura, a oružje se može koristiti za napad na druge igrače ili za obranu. Najbolji dio igre je oluja koja vas može ubiti i svi igrači moraju je izbjegavati. S više vremena oluja je sve veća i manje je slobodnog prostora. Na ovaj se način igrači moraju kretati i nema šanse da se sakriju i dobiju igru.

Kako biti najbolji i imati prednost nad drugim igračem? Odgovor na ovo pitanje je jednostavan. V Bucks. U ovom postu ćemo vam pokazati kako dobiti besplatni V Bucks u Fortniteu. Moguće je prikupiti / dobiti V Bucks u igri, ali mehanika prikupljanja je vrlo spora. Ali možete dobiti više V dolara ako sada imate dobre strategije. Ali za provedbu ove sheme potrebno vam je puno vremena.

Prije upotrebe V Bucks budite sigurni da znate njihov cilj i kako ih pametno koristiti. Uz V Bucks možete kupiti različite predmete. V Bucks možete koristiti za dobivanje različitih kože koje mijenjaju vaš lik. Možete koristiti V Bucks da biste dobili različite vrste oružja. Najsmiješnije u vezi s V Bucks-om je to što ih možete koristiti za izražavanje emocija. Možete ih koristiti za komunikaciju, ples ili neku drugu vrstu emocija.

Besplatni V Bucks Novo 2020
Besplatni V Bucks Novo 2020

Ali preporučujemo korištenje V Bucks-a za dobivanje Battle pass-a (950 V Bucks) ili Battle Pack (2.800 V Bucks). Ova ažuriranja omogućuju vam brže podizanje računa i s time možete brže početi zarađivati ​​nagrade nakon nekoliko sati igranja.

Jedan od načina prikupljanja dnevnog dnevnika V su zadaci. U jednom danu možete proći 3 zadatka i na taj ćete način skupljati V zvanice. Također možete kupiti sigurni svijet, ali to nije besplatno. Košta 39,99e, tako da nećemo više govoriti o toj opciji.

U videozapisu ispod možete saznati Kako dobiti V Bucks besplatno. Video je objašnjen korak po korak i radi 100%. Molimo, podijelite i podržite ovaj post i video.

Objavit ćemo korak po korak upute za tekst ispod ovog videozapisa.

VAŽNO!!! Prije preuzimanja morate ispuniti kratki upitnik. To traje do 2-3 minute, i nakon toga dobit ćete 10 $ na PayPal računu za kupnju V-Bucks-a. Morate koristiti svoje stvarne podatke (ime, adresu, e-mail, broj mobitela).

Kako proći anketu za otključavanje V-Bucks Premium klijenta?

  1. Unesite svoje stvarne podatke (ime, prezime, grad, adresu, e-mail adresu, broj mobitela itd.).
  2. Odaberite jednu od ponuda koja vam najviše odgovara (poklon 500 $, Amazon, McDonald’s ili druge poklon kartice, iPhone 11 Pro ili Samsung Galaxy S20 pokloni, dobitak na lutriji i drugo) i prijavite se.
  3. Ako ne možete odabrati nijednu gore navedenu ponudu, unesite svoj mobilni broj i nabavite ekskluzivni sadržaj poput FIFA 20 Pro Vodiča, aplikacija Daily Giveaway i više). Na telefonu ćete dobiti kôd za otključavanje klijenta V-Bucks Premium poslužitelja.
  4. Najlakši način za prolazak ankete je da BESPLATNO instalirate jedan od programa na svoj Windows ili iPhone ili Android uređaje. Instalirajte ih, koristite ih najmanje 30 sekundi, a zatim ih izbrišite ako želite.
  5. Nakon dovršetka koraka 2 ili 3 ili 4 preuzimanje će se automatski pokrenuti.
  6. Posebna ponuda za lipanj 2020. Osim V-Bucks Premium klijenta nakon dovršetka ponude iz koraka 2 ili 3 ili 4, dobit ćete Windows 10 aktivator, TeamViewer Premium hack, pristup Premium stranici s više od 100.000 filmova i Fortnite mobilnu verziju. Vrijednost paketa je preko 150$.

Ovdje započnite s popunjavanjem ponude i preuzimanje će se automatski pokrenuti nakon završetka jedne od ponuda: Kliknite ovdje za početak skidanja

Je li vam ovaj post bio od pomoći? Molim vas glasajte (možete glasati samo jednom)

Leave a Reply

Close Menu
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook3k
Twitter1k
YouTube988
Pinterest603
Instagram220