Besplatni Netflix računi – Kako imati besplatni Netflix 2020

Kako imati besplatni Netflix?

U ovom postu dobivate Besplatni Netflix računi – Kako imati besplatni Netflix 2020. Pomoću ovog alata možete dobiti besplatni Netflix račun i lozinku 2020 koji se izravno povezuju s Netflixovom bazom podataka. U nastavku teksta objasnit ćemo vam korak po korak kako to učiniti u samo 3 minute.

Netflix je internetska usluga za mrežno strujanje različitih multimedijskih sadržaja. U ovom postu osim stvaranja besplatnog računa Netflix objasnit ćemo vam koje su prednosti i nedostaci ove nevjerojatne usluge. Netflix je predstavljen kao potpuno nova globalna internetska televizijska mreža. Ključna riječ ovdje je mreža. Jer Netflix je puno više od standardnog televizora. Na Netflixu možete uživati ​​u TV serijama i filmovima kad god želite i gdje god želite bez čekanja. Pomoću Interneta možete pristupati Netflixu s bilo kojeg mjesta na svijetu, a vaše će korisničko iskustvo ovisiti samo o kvaliteti vaše internetske veze.

Besplatni Netflix računi - Kako imati besplatni Netflix 2020
Besplatni Netflix računi – Kako imati besplatni Netflix 2020

Netflix ima najveću bazu podataka različitih serija, filmova, animiranih filmova, dokumentarnih filmova i sličnog sadržaja. U posljednje vrijeme sve su više pokušavali stvarati vlastiti sadržaj. Vjerojatno ste čuli za Marvelov Daredevil, Narcos i još mnogo toga. Kako se prijaviti za Netflix i gledati sav ovaj sadržaj? U ovom postu i videozapisu u nastavku pokazat ćemo vam kako stvoriti besplatni Netflix račun za gledanje svih sadržaja iz bilo koje zemlje svijeta.

Sadržaj na Netflixu dostupan je u različitim rezolucijama kao SD, HD ili UHD, a na Netflix bazu možete se povezati s jednog, dva ili čak četiri različita uređaja, ovisno o paketu koji imate. Ako platite 7,99 eura, na Netflix se možete povezati samo na jednom uređaju i vaša će se razlučivost automatski postaviti na SD. Ako platite 9,99 eura, moći ćete se istovremeno povezati s dva uređaja u HD rezoluciji, a ako plaćate 11,99 eura možete istovremeno gledati Netflix na četiri različita uređaja u HD ili Ultra HD rezoluciji. Te cijene su mjesečne. U ovom postu i korak po korak videa, pokazat ćemo kako besplatno dobiti ovaj paket.

Dobra stvar je da možete stvoriti svoj Netflix račun putem kreditne kartice ili Paypala. Preporučujemo prijavu putem Paypal računa. Ako ne znate što je Paypal i kako to koristiti, kontaktirajte nas i poslat ćemo vam upute za korak po korak.

Kako imati besplatni Netflix
Kako imati besplatni Netflix

Upozorenje! Netflix će vam potrošiti internetski promet. Dakle, prije prijave provjerite da li imate Internet paket paketa jer ćete u Netflixu potrošiti 0,3 GB internetskog prometa u SD rezoluciji, 0,7 GB prometa u SD razlučivosti ili 3-7 GB prometa u HD ili UHD rezolucija u jednom satu! Možete definirati svoj priručnik za razlučivanje ili će to učiniti Netflix usluga za vas.

Kako dobiti Besplatni Netflix – Kako imati besplatni Netflix 2020 Premium račun? Korak po korak, upute su dostupne u videu ispod ove rečenice. Ovaj alat djeluje kao Netflix klijent koji se povezuje na Netflix bazu podataka i koristi podatke Premium korisnika. Kao što smo u tekstu gore napisali, Premium korisnici mogu koristiti najviše četiri uređaja istovremeno. Ovaj se alat povezuje na Netflix bazu podataka i traži korisnike koji imaju Premium račun, a koji nikad nisu bili povezani s Netflix bazom podataka s dva ili više uređaja u isto vrijeme.

Video ispod vam daje detaljne upute o tome kako stvoriti besplatni račun Netflix Premium za cijeli život za manje od 3 minute.

Besplatni Netflix računi – Kako imati besplatni Netflix 2020 (račun i šifra) automatski će se stvoriti, a sve što trebate učiniti je kopiranje / lijepljenje podataka na Netflixovu službenu stranicu.

Molimo podijelite i sviđa vam se videozapis na Youtubeu za više ovakvih videozapisa.

Tekstualne upute s videa bit će prikazane u nastavku.

VAŽNO!!! Prije preuzimanja morate ispuniti kratki upitnik. To traje do 2-3 minute, a nakon toga dobit ćete Netflix račun i lozinku za cijeli život. Morate koristiti svoje stvarne podatke (ime, adresu, e-mail, broj mobitela).

Kako proći anketu za otključavanje Netflixovog klijenta? Zadnji put testirano na: 11.09.2020

  1. Unesite svoje stvarne podatke (ime, prezime, grad, adresu, e-mail adresu, broj mobitela itd.) ukoliko je potrebno.
  2. Unesite svoj broj mobitela. Na telefon ćete dobiti kôd za otključavanje klijenta Netflix poslužitelja. Netflix Premium nakon toga vrijedi DOŽIVOTNO.
  3. Nakon dovršetka koraka 2 preuzimanje će se automatski pokrenuti.

Ovdje započnite s popunjavanjem ponude i preuzimanje će se automatski pokrenuti nakon završetka jedne od ponuda: Započni skidanje alata

Više od 200 kreiranih Netflix računa u 8. mjesecu. Hvala na potpori!!!!

Da li ste dobili besplatan Netflix? Molimo glasajte (možete glasati samo jednom).

Leave a Reply

Close Menu
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook3k
Twitter1k
YouTube988
Pinterest603
Instagram220