TeamViewer besplatno skidanje i instalacija Premium verzija

U ovom postu pokazat ću Vam kako besplatno skinuti TeamViewer i instalirati ga kao Premium verziju za korištenje bez ikakvih ograničenja. Dodatak je kompatibilan za obje verzije Windowsa.

TeamViewer je vlasnička softverska aplikacija za daljinsko upravljanje, dijeljenje radne površine, mrežne sastanke, web konferencije i prijenos datoteka između računala. To praktično znači da pomoću Teamviewera osobnom računalu možete pristupiti kod kuće sa bilo kojeg mjesta. Ako ste na fakultetu i trebaju vam neke datoteke s vašeg računala bez problema. Jednostavno koristite Teamviewer Premium račun i povežite se s računalom kod kuće.

TeamViewer besplatno skidanje i instalacija
TeamViewer besplatno skidanje i instalacija

 

Postoje dva načina za instalaciju TeamViewera. Na prvi način (klasična instalacija) morate pokrenuti instalaciju. Postavite exe datoteku i softver će vam instalirati sve unaprijed definirane module koji će se automatski pokrenuti svaki put kada pokrenete TeamViewer.

Na drugi način sve što trebate je pokrenuti Application exe datoteku bez ikakve instalacije na vaš pogon. Nakon jednog od ovih koraka spremni ste za povezivanje s drugim računalom. Spajanje se vrši unosom broja “session ID” (koji je jedinstven za svako računalo) i unosom lozinke. Dakle, razina sigurnosti ovdje je vrlo visoka i gotovo je nemoguće da se netko nasumično poveže s računalom.

Jedna od najboljih stvari kod TeamViewera je ta što veza preko TeamViewera daje ovlasti administratora na drugom računalu. Ovu značajku, na drugom računalu možete raditi što god želite, uključujući instalaciju, drugu VPN vezu, kopiranje datoteka itd.

Veza između računala ostvaruje se putem poslužitelja na koji su spojeno vaše i udaljenog računala, a s ovom vrstom veze čak ova dva računala ne mogu kontrolirati koji se podaci prenose tijekom sesije.

Prekidi veze vrlo su rijetki, a ako se dogodi poslužitelj se automatski ponovno pokreće i veza se ponovno uspostavlja. Za veću dostupnost koristite Premium verziju TeamViewera.

U videu ispod možete vidjeti kako napraviti svoju besplatnu verziju Teamviewer Premium-a. Ovo je samo preporuka preporuča se koristiti ovlaštenu Premium verziju koju preporučava proizvođač.

VAŽNO!!! Prije preuzimanja morate ispuniti kratki upitnik. To traje do 2-3 minute, a nakon toga dobit ćete TeamViewer Premium za cijeli život. Morate koristiti svoje stvarne podatke (ime, adresu, e-mail, broj mobitela).

Kako proći anketu za otključavanje Netflixovog klijenta? Zadnji put testirano na: 21.6.2020

  1. Unesite svoje stvarne podatke (ime, prezime, grad, adresu, e-mail adresu, broj mobitela itd.).
  2. Odaberite jednu od ponuda koja vam najviše odgovara (poklon 500 $, Amazon, McDonald’s ili druge poklon kartice, iPhone 11 Pro ili Samsung Galaxy S20 pokloni, dobitak na lutriji i drugo) i prijavite se.
  3. Ako ne možete odabrati nijednu gore navedenu ponudu, unesite svoj mobilni broj i nabavite ekskluzivni sadržaj poput FIFA 20 Pro Vodiča, aplikacija Daily Giveaway i više). Na telefonu ćete dobiti kôd za otključavanje TeamViewer Premium.
  4. Najlakši način za prolazak ankete je da BESPLATNO instalirate jedan od programa na svoj Windows ili iPhone ili Android uređaje. Instalirajte ih, koristite ih najmanje 30 sekundi, a zatim ih izbrišite ako želite.
  5. Nakon dovršetka koraka 2 ili 3 ili 4 preuzimanje će se automatski pokrenuti.
  6. Posebna ponuda za lipanj 2020. Osim TeamViewer Premium nakon dovršetka ponude iz koraka 2 ili 3 ili 4, dobit ćete Windows 10 aktivator, Netflix Premium račun i šifru, pristup Premium stranici s više od 100.000 filmova i FIFA 20 mobilnu verziju. Vrijednost paketa je preko 150$.

Ovdje započnite s popunjavanjem ponude i preuzimanje će se automatski pokrenuti nakon završetka jedne od ponuda: Započni skidanje alata

Korak po korak objašnjenje:
1. Preuzmite datoteku (alat za aktiviranje).
2. Otvorite datoteku u odjeljku Preuzimanja vašeg računala.
3. Kliknite na instalacijsku postavku Teamviewer Premium verzije.
4. Odaberite 3. opciju na pitanje “Kako želite koristiti TeamViewer”, obje gore navedene (tvrtke i osobno) za potpuno korištenje.
5. Pokrenite TeamViewer aplikaciju.

Leave a Reply

Close Menu
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook3k
Twitter1k
YouTube988
Pinterest603
Instagram220