Program za skidanje muzike MP3 besplatno

Koji je najsigurniji i najlakši način za preuzimanje glazbe s Youtubea na računalo (program za skidanje muzike MP3 besplatno)? Danas je lako preuzeti bilo koju pjesmu na svijetu, ali to vas može koštati mnogo novca. Preuzimanje glazbe više nije tako popularno zbog puno streaming usluga, ali puno ih ima na tone reklama koje mogu biti vrlo neugodne. Osobno više ne slušam glazbu na Youtubeu. Gotovo nakon svake pjesme barem nekoliko sekundi morate vidjeti neku reklamu. Ako ležim na svom krevetu, moram ustati i preskočiti reklamu. Postoje li druge usluge za streaming osim Youtubea? Da naravno. Ali svi oni imaju neke velike nedostatke ako se takmiče s Youtubeom. Na primjer, vrlo su spori, ne postoji opcija za reprodukciju, a najvažnija je mala baza podataka (baza pjesama).

Kad tražite sve ovaj najbolji način za slušanje pjesama, preuzmite ih, napravite mape i popise pjesama koje želite i jednostavno uživajte u glazbi. Sada kako to učiniti legalno. Postoje mnoge internetske stranice koje vam pružaju besplatne pjesme. U čemu je kvaka? Nećete pronaći najpopularnije autore tamo (i pjesme s popisa za Billboard). Ipak postoje neki dobri autori koji zaslužuju vašu pažnju.

Kako skinuti pjesme sa youtubea u MP3 formatu
Kako skinuti pjesme sa youtubea u MP3 formatu

Danas je najpopularniji način za preuzimanje glazbe “stream ripping”. To znači da korisnici ne koriste piratske web stranice za preuzimanje pjesama. Umjesto toga, ljudi koriste izravno preuzimanje pjesme s Youtubea. Naravno da Youtube nema mogućnost izravnog preuzimanja, ali postoji mnogo mjesta za pretvorbu iz Youtube video formata u .mp3 datoteke. Jedno od najpopularnijih stranica za uklanjanje otpadaka ugašeno je nedavno. Grupa autora tuži ih zbog kršenja zakona o tekstopiscima i zakona o digitalnom kopiranju tisućljeća (DMCA).

Jedna od stvari koju biste trebali više istražiti je legalni način preuzimanja glazbe na vaše računalo ili mobilni uređaj. Naš savjet je da za preuzimanje glazbe upotrebljavate softver za stolna računala jer je puno sigurnije od korištenja web mjesta za kopiranje u streamu. Dijelit ćemo najbolji besplatni softver za to kasnije u ovom postu. Licenca je doživotna. Ako možete za preuzimanje glazbe, koristite službene glazbene usluge poput Deezer ili Google Play. Upotrijebite privatni softver, a zatim glazbu pošaljite na svoj mobilni uređaj.

Jedno od načela kaže da preuzimanje glazbe za vlastite potrebe treba legalno. Zato vas molim da ne dijelite glazbu za koju niste autor. Kada koristite ovaj alat, ne prenosite tu glazbu na druge web stranice ili ne kopirajte tu glazbu svojim prijateljima ili obitelji. Budite svjesni da je preuzimanje glazbe u redu za glazbu ili videozapise, ali ne preuzimajte Premium softver ako ih ne kupite. Kada kupujete računalo, u cijeni vašeg tvrdog diska izračunava se naknada za autorska prava tako da biste na taj medij trebali moći spremati glazbu ili videozapise bez originalnog autorskog odobrenja.

Program za skidanje muzike MP3 besplatno
Program za skidanje muzike MP3 besplatno

To se razlikuje od zemlje do zemlje, pa prije upotrebe ovog alata pročitajte i budite svjesni zakona zemlje u kojoj živite. Kao što smo već pisali u postovima, snažno ne preporučujemo preuzimanje bilo kojeg natjecanja sa web stranica trećih strana jer oni mogu izradite sigurnosnu kopiju svojih osobnih podataka i mogli biste imati problema zbog toga. Kako alat radi. Preuzimanje i instaliranje vrlo je jednostavno. Također, vrlo je jednostavan za upotrebu. Idite na Youtube ili bilo koju drugu mrežu društvenih medija koja sadrži pjesme ili videozapise koje želite preuzeti. Kopirajte ili pronađite URL sadržaja i zalijepite ga u polje slobodnog prostora. Nakon toga odaberite opciju .mp3 i odaberite kvalitetu sadržaja (standardne pjesme su u vrlo visokoj kvaliteti).

VAŽNO!!! Na linku ispod možete besplatno skinuti program za skidanje muzike u .mp3 ili bilo kojem drugom formatu. Program ima doživotnu licencu a omogućava i skidanje videja ili muzike sa bilo koje platforme (Youtube, Facebook, Instagram, Twitter, Vimeo i drugo). Video ispod pokazuje korak po korak kako skinuti program. Molim zapratite nas za još ovakvih besplatnih stvari. Hvala.  

Ovdje možete dobiti program za skidanje muzike MP3 besplatno: Kliknite za skidanje programa

Kao što smo gore napisali, ovaj softver uključuje sve značajke i može se koristiti za preuzimanje glazbe ili videa s bilo koje društvene mreže. Također licenca je doživotna i uključuje sva ažuriranja.

Video s potpunim uputama o preuzimanju programa za skidanje muzike MP3 besplatno prikazan je dolje.

Cjelovita uputa iz videa kako preuzeti program za skidanje muzike MP3 besplatno možete pronaći ovdje.

otvorite web preglednik i upišite howtolifeinsider.net u google tražilicu
scrollajte niže i kliknite na free download, zatvorite otvorene tab-ove i ponovno kliknite na free download
ponovno scrollajte niže i pričekajte par seknudi
ispunite upitnik kako biste dokazali da niste robot
scrollajte niže i kliknite na create download link, zatvorite otvorene tab-ove i ponovno kliknite na create download link
preuzimanje je započelo (ovo je trajalo par minuta, pa sam taj dio izrezao iz videa)
pokrenite instalaciju i instalirajte program
odite na youtube, nađite pjesmu koji želite preuzeti, kopirajte link i zalijepite ga u program i kliknite na download
odaberite format koji želite preuzeti – MP3
nakon što je preuzimanje završeno, pokrenite pjesmu i uživajte 🙂

Ekstra
Koji je najbolji audio format? To je MP4 jer je nadograđena verzija MP3-a. Naziv tih formata može vas dovesti u zabludu. Iz njihovog imena biste mogli zaključiti da su ti formati slični, ali nisu. MP3 i MP4 nisu dvije različite verzije iste stvari. MP3 je skraćeni naziv za MPEG-1 Audio Layer 3. Bio je to jedan od dva formata koji su korišteni kao MPEG standardi u ranim 90-ima.

Poznata tvrtka Philips i Francuski institut za istraživanja CCETT s njemačkim Institutom za emitiranje tehnologija konstruirali su ova dva formata na svoju jednostavnost. Izbrisali su sve pogreške i ove formate učinili efikasnima na računalima.

MP4 je kratki rok za MPEG-4, 14. dio. Ova se tehnologija temelji na Appleovom QuickTime MOV formatu, ali koristi uslugu mnogih drugih dijelova MPEG. Format je prvi put objavljen 2001. godine, ali je ponovno stvoren 2003. i taj format još uvijek koristimo.

Leave a Reply

Close Menu
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook3k
Twitter1k
YouTube988
Pinterest603
Instagram220