Kako skinuti video sa Instagrama na PC

Kako skinuti video sa Instagrama na PC? Instagram video downloader apk besplatni post za preuzimanje napokon. Nastavljamo niz videozapisa o tome kako preuzeti videozapise s … Danas ćemo vam pokazati kako preuzeti videozapise s Instagrama. Instagram je jedna od najpopularnijih društvenih mreža čiji je glavni fokus objavljivanje fotografija. Ali, osim fotografija ovdje možete objavljivati ​​i kratke videozapise. Pomoću donjeg alata moći ćete preuzeti bilo koji videozapis ikad objavljen na ovoj društvenoj mreži. Malo je načina kako možete preuzeti videozapise, ali podijelit ću vam najlakši i najsigurniji način.

Instagram je omogućio funkciju objavljivanja videozapisa godinu dana nakon slika, ali danas je ta funkcija sastavni dio Instagrama. Kada je ova funkcija prvotno objavljena, maksimalno vrijeme videozapisa bilo je 15 sekundi. Instagram je shvatio da je ovo vrijeme malo i nakon nekog vremena povećali su to vrijeme na 1 minutu.

Comment télécharger des photos et vidéos sur Instagram
Comment télécharger des photos et vidéos sur Instagram

Nažalost, sa zadanim postavkama ne možete preuzeti videozapise izravno s Instagrama zbog autorskih prava. Kada objavite svoj videozapis na nekoj od mreža društvenih mreža, nemojte postati vlasnik videozapisa. Jedini pravi vlasnik si ti. Društveni mediji daju vam samo platformu za dijeljenje i objavljivanje.

Postoje dva osnovna načela kako preuzeti videozapise s Instagrama. Uz dodatni softver za vaše računalo ili mobilni uređaj ili izravno na mreži na drugim web stranicama. Ovaj drugi način može predstavljati opasnost zbog autorskih prava. Vrlo je nesigurno preuzimanje bilo čega putem sustava treće strane. Kad nešto preuzimate putem internetske web stranice koja nije vaša, dajete im svoje osobne podatke (stacionarna IP adresa, tj. Vaša osobna adresa). Ako također bolje pogledate web stranice koje vam nude ovakvu uslugu (preuzimanje glazbe, videa, filmova, npr.), Uvijek će se nalaziti odgovornost. Zvuči ovako: “Ne prihvatamo nikakvu odgovornost i nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koju ste pretrpjeli nastali uslijed ili u vezi …”

Comment telecharger des photos et videos sur Instagram
Comment telecharger des photos et videos sur Instagram

U osnovi, kada dobivate bilo koji sadržaj od treće strane, sva je odgovornost na vama. Stoga ne preporučujemo ovakav način preuzimanja videozapisa s bilo koje društvene mreže.

Najbolji način za preuzimanje bilo kojeg videa s bilo koje društvene mreže, uključujući Instagram, je besplatni softver napravljen za to.

VAŽNO!!! Na linku ispod možete besplatno skinuti program za skidanje videa sa Instagrama u .mp4 ili bilo kojem drugom formatu. Program ima doživotnu licencu a omogućava i skidanje videja ili muzike sa bilo koje platforme (Youtube, Facebook, Instagram, Twitter, Vimeo i drugo). Video ispod pokazuje korak po korak kako skinuti program. Molim zapratite nas za još ovakvih besplatnih stvari. Hvala.  

Ovdje možete besplatno preuzeti Instagram video downloader apk: Kako skinuti video sa Instagrama na PC?

Softver je vrlo jednostavan za korištenje. Sve što trebate učiniti je kopirati / zalijepiti vezu videozapisa na Instagramu u njega i kliknuti za preuzimanje. Softver je malen (ima manje od 50 MB) i besplatan je za upotrebu i dijeljenje. Imate mogućnost preuzeti samo jedan videozapis u jednoj radnji ili preuzeti više videozapisa u jednoj radnji.

U donjem videozapisu imate cjelovite upute Kako skinuti video sa Instagrama na PC besplatno brzo, sigurno i besplatno.

Kasnije ćemo vam pokazati kako preuzeti videozapise s privatnih Instagram računa.

This Post Has One Comment

  • Aperiam sed eos sint excepturi et
  • Sit deserunt
  • Et vel et qui
  • Et voluptatem et omnis
  • Consectetur iusto
  1. Suscipit numquam
  2. Est qui harum sunt harum
  3. Sunt aut
  4. Ut
  5. Fugiat aperiam est hic quas eum
  6. Eum quos aut sed fugit facere
  7. Vel facere placeat autem voluptas quia

Leave a Reply

Close Menu
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook3k
Twitter1k
YouTube988
Pinterest603
Instagram220