Kako skinuti video sa Facebooka na pc android ili iphone

Imali smo puno pitanja o tome kako skinuti video sa Facebooka na pc android ili iphone. Već smo objavili post o preuzimanju videozapisa s Youtubea u najboljoj rezoluciji i različitim vrstama videa (MP4, AVI, 4k i više). Kao što smo rekli prije, recite nam što želite i naći ćemo rješenje za vas. Besplatno rješenje.

Postoje različiti načini za preuzimanje video zapisa s Facebooka, a mi ćemo pokriti različite načine, ali stvorit ćemo video s cjelovitim uputama za najbolji način prema našem mišljenju.

Kako skinuti video sa Facebooka na pc andoroid ili iphone
Kako skinuti video sa Facebooka na pc andoroid ili iphone

Jedan od standardnih načina kako preuzeti videozapise s Facebooka je s nekim dodatnim softverom za vaše PC ili Andriod uređaj. Jedan od najstarijih softvera koji je to učinio bio je YTD Video Downloader (nazvao ga je Youtube, ali u posljednje vrijeme također možete preuzeti videozapise s Facebooka). Besplatna verzija ovog softvera ima puno bugova i to vrlo sporo. Ako želite, možete kupiti punu verziju, ali tada trebate platiti 23 eura. U tom slučaju imat ćete sve mogućnosti poput pretvorbe u različitim formatima videozapisa itd.

Drugi način za preuzimanje videa s Facebooka je putem web stranica treće strane (web stranica). Ne preporučujemo ovo jer su sva preuzimanja negdje zapamćena i to bi moglo stvoriti probleme. Također, postoje ograničenja na temelju videozapisa koji želite preuzeti.

Kako skinuti video sa facebooka na kompjuter
Kako skinuti video sa facebooka na kompjuter

Treći način za preuzimanje videozapisa s Facebooka na svoj Android izravno je s vašeg web preglednika za mobilne uređaje. Mi smo testirali ovo preuzimanje putem web-preglednika Opera. Ovaj preglednik nije toliko popularan, ali trebao bi biti. Koristi malu količinu energije i vaša baterija će trajati dulje. Pokazati ćemo vam kako to učiniti u videu ispod.

Najbolji način za preuzimanje više videa s Facebooka uz najbolju rezoluciju, najbržu vezu i jedini siguran način da to učinite je alat koji možete preuzeti na donjoj poveznici.

VAŽNO!!! Na linku ispod možete besplatno skinuti program za skidanje videa sa Facebooka u .mp4 ili bilo kojem drugom formatu. Program ima doživotnu licencu a omogućava i skidanje videja ili muzike sa bilo koje platforme (Youtube, Facebook, Instagram, Twitter, Vimeo i drugo). Video ispod pokazuje korak po korak kako skinuti program. Molim zapratite nas za još ovakvih besplatnih stvari. Hvala.  

Alat za odgovor kako skinuti video sa Facebooka na pc android ili iphone: Skidanje videa sa Facebooka na pc android ili iphone

Iz Facebooka možete odabrati onoliko videozapisa koliko želite. Samo kopirajte vezu videa (u videu ćemo vam pokazati kako doći do veze s videozapisom na Facebooku) i zalijepite ga u slobodni prostor gdje piše Download. Nakon toga kliknite gumb Preuzmi i preuzimanje će započeti.

Nakon preuzimanja možete jednostavno kopirati videozapise s računala na Android ili iOS uređaje i dijeliti ih na svoj račun društvenih medija.

Pogledajte cijeli video na temu kako skinuti video sa Facebooka na pc android ili iphone.

Cjelovita uputa iz videa:

otvorite web preglednik i upišite howtolifeinsider.net u google tražilicu
scrollajte niže i kliknite na free download, zatvorite otvorene tab-ove i ponovno kliknite na free download
ponovno scrollajte niže i pričekajte par seknudi
ispunite upitnik kako biste dokazali da niste robot
scrollajte niže i kliknite na create download link, zatvorite otvorene tab-ove i ponovno kliknite na create download link
preuzimanje je započelo (ovo je trajalo par minuta, pa sam taj dio izrezao iz videa)
pokrenite instalaciju i instalirajte program
odite na facebook, nađite video koji želite preuzeti, nađite i kopirajte link i zalijepite ga u program i kliknite na download
ovdje možete odabrati format koji želite preuzeti, kao i rezoluciju videa
nakon što je preuzimanje završeno, pokrenite video i uživajte 🙂

Leave a Reply

Close Menu
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook3k
Twitter1k
YouTube988
Pinterest603
Instagram220