Kako skinuti video s Youtubea na kompjuter besplatno 2020

Kako skinuti video s Youtubea na kompjuter besplatno 2020? Odgovor ću vam dati u ovom kratkom postu. Danas tvrdi diskovi imaju ogroman kapacitet. Pa zašto ne biste skinuli sve sjajne videozapise s društvenih mreža? Na ovaj način možete spremiti bilo koji videozapis na računalo i gledati ga kada želite. Također, ako želite pregledati neke videozapise, upotrijebite video kao svoj ili nešto slično nemoguće je bez prije preuzimanja videozapisa. U ovom video priručniku pokazat ću vam najbolji način za preuzimanje bilo kojeg videa s društvenih mreža, čak i ako je privatni. Provjerite. Na putu ste za odmor, a internetska veza je slaba, tako da se vaš tok često gubi. Zvuči poznato? To me nervira za stvarno.

Osim što negdje na računalu imam svoj popis najdražih videozapisa. Kako preuzeti videozapise s Youtubea. Vrlo je lako i brzo. Čak i Yotube ima vlastite alate za preuzimanje video zapisa sa svoje usluge, ali oni imaju određena ograničenja i nisu tako jednostavna za upotrebu. Pored njihovih službenih alata, postoji nekoliko alata za preuzimanje videozapisa s Youtubea. Kako taj alat djeluje. Koji je najbolji? I još toga možete pročitati u sljedećem postu.

Kako skinuti video s Youtubea na kompjuter
Kako skinuti video s Youtubea na kompjuter

Prvo. Ne koristite besplatna web mjesta za preuzimanje? Omogućuju vam preuzimanje svih videozapisa, ali možete biti zabranjeni s Interneta za nekoliko preuzimanja. Neki postavljaju čitave filmove na Youtube i nije legalno preuzimanje tog sadržaja. Ako ste preuzeli Youtube datoteku izravno s web stranice, oni imaju vašu IP adresu i vaše podatke, tako da to nije pametniji način.
Moja preporuka je alat za vaše osobno računalo i vaš Android uređaj (žao nam je što još nemamo ništa za Mac). Cijeli video vodič kako ga koristiti ispod ove rečenice.

VAŽNO!!! Na linku ispod možete besplatno skinuti program za skidanje videa sa Youtubea u .mp4 ili bilo kojem drugom formatu. Program ima doživotnu licencu a omogućava i skidanje videja ili muzike sa bilo koje platforme (Youtube, Facebook, Instagram, Twitter, Vimeo i drugo). Video ispod pokazuje korak po korak kako skinuti program. Molim zapratite nas za još ovakvih besplatnih stvari. Hvala.  

Zato prvo preuzmite alat za preuzimanje bilo kojeg videa s mreža društvenih medija (Facebook, Youtube, Instagram, Vimeo i još mnogo toga) ovdje: Preuzmite ovdje Youtube downloader

Nakon preuzimanja započnite instalaciju i slijedite korake iz videa. Alat je besplatan za uporabu i podijelite ovu stranicu sa svojom obitelji i prijateljima. Pomoću ovog alata osim video zapisa možete preuzeti i popise pjesama, godišnja doba, sadržaj s vašeg omiljenog Youtubera i još mnogo toga. Kako to učiniti? Lako je. Pronađite videozapis koji želite preuzeti na Youtube. Ili serije videozapisa. Kopirajte prošlu adresu videozapisa (ili URL-a). Internetska adresa prikazana je u traci URL-a u vašem internetskom pregledniku (Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera itd.) Kopirajte tu adresu i zalijepite je u polje gdje piše „Prošli link“.

Video sa svim uputa kako skinuti video s Youtubea na kompjuter besplatno pogledajte ispod:

Alat će automatski pokrenuti obradu videozapisa i kada se prikažu sve informacije o videozapisu trebali biste biti u mogućnosti preuzeti video.
Nakon toga imate tone mogućnosti. Jedan od njih je kvaliteta i format videozapisa. Odaberite jednu od opcija kvalitete videozapisa ili “izrežite” samo zvuk iz videa i spremite ga kao .mp3 datoteku. U padajućem izborniku možete odabrati bilo koju opciju. Najpopularniji video format je MP4 jer ima ravnotežu između kvalitete i veličine datoteke. Također MP4 datoteka je poznata u svim videoplayerima širom svijeta. Ako odaberete format poput 4K, imajte na umu veličinu datoteke i konverzija će u tom slučaju trajati više. Ne bi trebao trajati više od 5 minuta, ali to ovisi o vašoj mrežnoj vezi.

Kako skinuti video sa youtube na pc
Kako skinuti video sa youtube na pc

Nakon odabira svih opcija kliknite Preuzmi videozapis i počet će preuzimanje. Prije klika provjerite odredište preuzimanja i promijenite ga ako želite. Videozapisi se obično pohranjuju u odjeljku za preuzimanje vašeg računala. Jedna od najboljih stvari s ovim softverom je opcija Youtube kanala s koje možete preuzeti do 25 videozapisa s istog Youtube kanala.

Format videozapisa
Većina formata video zapisa su MP4, 3PG, AVI, MOV itd. Budite svjesni važnosti video formata jer će video format odrediti kvalitetu videozapisa i kompatibilnost s filmskim aplikacijama (odaberite pravi format ako preuzimate inozemni film i trebat će vam stihovi) ,
Ako vam kvaliteta videozapisa nije prioritet, a želite samo neki videozapis na svom uređaju ili nemate mnogo prostora na disku, koristite 3GP format. 3GP je idealan za manje monitore, poput tableta ili pametnih telefona.

Ako je zvuk iz videa najvažniji za vas, koristite MP4 format jer taj zvuk možete uređivati ​​u aplikacijama za uređivanje zvuka.
Kvaliteta videa podrazumijeva razlučivost videozapisa i vrlo je povezana s video formatima. Na primjer, 3GP video format ima najnižu rezoluciju (320 × 320 piksela), a ostali formati imaju bolju kvalitetu prikaza slike. Najčešće video rezolucije za pametne telefone i tablete prilično su iste: 360, 480, 720 i 1080p.

Leave a Reply

Close Menu
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook3k
Twitter1k
YouTube988
Pinterest603
Instagram220